Traplift offerte

Wilt u informatie over de kosten van een traplift? In dat geval is het aanvragen van een traplift offerte de meest snelle en eenvoudige manier om erachter te komen wat een specifiek traplift model kost. Wanneer u een traplift offerte van verschillende modellen opvraagt, kunt u de kosten vergelijken.

Traplift offerte aanvragen

Vaak weet u van te voren al wel in welke richting u gaat zoeken. Zo weet u bijvoorbeeld al bij voorbaat of u naar de rechte traplift modellen, of de modellen met bocht moet kijken. Hier maakt u eigenlijk al een eerste selectie en kunt u al een traplift offerte aanvragen.
Heeft u meerdere trapliften gevonden die passen op uw trap? Dan kunt u verder met het kijken naar de montagemogelijkheden. Zo zijn sommige trappen vrij smal waardoor een traplift alleen maar aan de buitenzijde gemonteerd kan worden. Ook komt het weleens voor dat het plafond erg laag is, waardoor ook niet alle modellen standaard aansluiten. Een traplift blijft maatwerk, hoe standaard uw trapafmetingen ook zijn. Hetzelfde geldt voor een traplift offerte. Deze wordt samengesteld aan de hand van de mogelijkheden en opties.

Opties

Als u meer weet over de mogelijkheden op uw trap, kunt u voor uzelf nagaan of u er specifieke opties op wilt hebben. Zo zit er op sommige modellen een sta-functie waarmee u ook staand de trap op kunt. Dit is bijvoorbeeld handig voor mensen die pijn in hun benen krijgen wanneer ze moeten zitten. Ook kunt u kiezen voor een draaibare stoel om meer comfort te genieten, of een parkeerbocht. Tevens is het op sommige trapliften mogelijk om een stoel met meer draagkracht te laten monteren. Dit soort opties worden uiteraard allemaal opgenomen in de traplift offerte die u aanvraagt.

Vraag uw traplift offerte bij Mobilae aan!

Mobilae biedt u een scala aan traplift modellen voor zowel de rechte trap, als de trap met bocht. Bent u op zoek naar een traplift maar weet u nog niet welk model geschikt is voor uw trap en woning? Mobilae helpt u graag bij het vinden van het juiste traplift model. Bel 09 24 50 444 voor meer informatie of vraag direct bij ons uw traplift offerte aan!