Traplift keuring

Een traplift dient van zeer goede kwaliteit te zijn omdat u er dagelijks gebruik van maakt. Met name wanneer een traplift onmisbaar is in een huis, wilt u erop kunnen vertrouwen dat deze naar behoren functioneert. Bij Mobilae vindt u alleen trapliften van topfabrikanten. Wij zijn kieskeurig in ons assortiment, omdat wij veiligheid en kwaliteit erg hoog in het vaandel hebben staan. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de trapliften uit ons assortiment, eerst door een traplift keuring zijn gegaan. Een traplift keuring houdt in dat de traplift is gekeurd op alles wat belangrijk is; veiligheid, kwaliteit en deugdelijkheid.

Waar herkent u een traplift keuring aan?

Een traplift keuring kunt u vaak herkennen aan de keurmerken die bij een traplift staan vermeld. Het gaat hierbij met name om de CE certificaat of de TÜV keuring. Bij Mobilae verkopen wij alleen maar trapliften van perfecte kwaliteit. Alle modellen die u bij ons vindt, hebben een traplift keuring ondervonden. 

Waarom is een traplift keuring belangrijk?

Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. U moet immers weer in alle veiligheid, probleemloos gebruik kunnen maken van uw trap en woning. Daarnaast wilt u die veiligheid natuurlijk zelf ook in beleving ervaren wanneer op de traplift zit. Een traplift keuring staat ervoor dat de traplift waar u gebruik van maakt, gekeurd is op alles wat belangrijk is. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt erop vertrouwen dat uw traplift werkt zoals het hoort.

Bel Mobilae voor een vrijblijvend thuisadvies!

Bent u op zoek naar een betrouwbare traplift van topkwaliteit? Dan kunnen wij u prima verder helpen! Bij Mobilae werken wij namelijk samen met adviseurs die u perfect kunnen informeren over alles omtrent de aanschaf van trapliften. U kunt langskomen in onze showroom in Katwijk, maar ook kan een Mobilae adviseur bij u thuis langskomen. U krijgt dan vrijblijvend en gratis advies van een deskundige die direct ziet wat de mogelijkheden op uw trap zijn. Ook kan hij of zij u meer vertellen over wat een traplift keuring inhoudt.

Wilt u een afspraak maken met één van onze adviseurs? Schroom dan niet en bel snel naar telefoonnummer 09 24 50 444!