Criteria traplift

Wanneer u een traplift overweegt gaat u uiteraard nadenken over de mogelijkheden, de modellen, de prijzen en extra opties die mogelijk zijn. Uw interesse is niet alleen beperkt tot het model. U gaat natuurlijk ook kijken naar uw budget en aan de hand daarvan, de prijscategorieën waarin u moet zoeken. Kortom, u kunt een hoop criteria hebben bij uw zoektocht naar een geschikte traplift!

Criteria traplift; extra opties

Tijdens uw zoektocht naar een traplift kunt u ook criteria stellen aan de extra opties die een traplift heeft. Hierbij kunt u denken aan extra draagkracht, extra laadstations, een parkeerbocht of een draaibare stoel. Sommige trapliften beschikken ook over de sta-functie. Dit is een functie waarmee u staand te trap op kunt in plaats van zittend op een stoel. Deze optie is met name erg handig voor mensen die wegens lichamelijke klachten moeite hebben met zitten.

Criteria traplift; weet u al wat u wilt?

Welke criteria stelt u aan uw traplift? Het is handig om dit van te voren vast te stellen zodat u weet waar u naar op zoek bent. Hieronder hebben wij een aantal vragen opgesomd die van pas kunnen komen om de criteria voor uw traplift te bepalen:

  • Heeft u een rechte trap of een trap met bocht?
  • Wilt u een parkeerbocht als optie?
  • Welk gewicht moet uw traplift minimaal aankunnen?
  • Heeft u liever een traplift waarmee u staand te trap op kunt?
  • Wilt u een veiligheidssensor op uw traplift?
  • Wilt u extra laadstations op uw trap?
  • Hoe smal is uw trap? Wat is de hoogte van het plafond?
  • Welke criteria stelt u allemaal aan uw traplift? Wellicht is het een idee om alles op te schrijven zodat u niks vergeet!

Criteria traplift; Mobilae helpt u bij uw zoektocht!

Mobilae begrijpt heel goed dat een traplift niet iets is wat u 1-2-3 aanschaft. Met het oog op de criteria die u stelt aan een traplift, kan een deskundige adviseur u verder helpen bij uw zoektocht. Neem snel contact met ons op zodat wij u nader kunnen informeren!