Traplift uitproberen

Ziet u de trap in uw woning als een grote hindernis? Heeft u moeite met het op- en aflopen van deze trap? In dat geval moet u op zoek naar een andere oplossing waarmee u toch op de 2e etage komt. Heeft u weleens gedacht aan een traplift uitproberen om erachter te komen of dat een oplossing biedt? Als u graag een traplift uitproberen wilt, moet u bij Mobilae zijn. Wij beschikken namelijk over een grote showroom waar diverse showmodellen staan waar u op kunt proefzitten. Zo kunt u zelf ervaren of een traplift stoel comfortabel zit, hoe de bediening van een traplift werkt en wat u er allemaal mee kunt doen.

Verschillende modellen

Trapliften zijn er in verschillende modellen. Zo bestaan er trapliften voor de rechte trap en trapliften voor trappen met één of meerdere bochten. Een traplift model kiest u natuurlijk niet zomaar uit. Het is verstandig om na te gaan wat uw wensen en eisen zijn. Wat verwacht u van een traplift? Hoe wilt u bijvoorbeeld uw stoel hebben en wat moet de draagkracht zijn? Kiest u voor extra veiligheidsensoren of vindt u het belangrijker dat u ook staand de trap op kan? Een ander belangrijk punt om bij stil te staan is de vraag of u uw traplift aan de binnen- of buitenkant van uw trap gemonteerd wilt hebben. Natuurlijk moet u eerst kijken wat technisch gezien mogelijk is op uw trap. En wilt u eerst een traplift uitproberen voordat u beslist welk model u gaat aanschaffen? Dan bent u van harte welkom in ons showroom! 

Traplift uitproberen bij Mobilae

Een traplift uitproberen is mogelijk bij Mobilae. Wij raden u aan om gebruik te maken van onze ervaren medewerkers die u perfect kunnen adviseren. Omdat wij al ruim 20 jaar werkzaam zijn in de markt voor trapliften, kunt u bij ons antwoord krijgen op al uw vragen. Wilt u meer weten over de verschillende modellen, de beschikbare opties of de garantie regeling? Onze ervaren adviseur kan u alle informatie geven die u nodig heeft.

Indien u wenst kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend thuisadvies. Dan komt er een adviseur van Mobilae bij u thuis om u verder te informeren over de mogelijkheden bij ons. Bel voor meer informatie, of om direct een afspraak met ons in te plannen voor gratis thuisadvies!