Wat klanten vertellen over Mobilae

Mobilae hecht veel waarde aan haar klanten en goede service. Daarom willen graag horen wat u van ons vindt. Lees hier wat onze klanten over ons geschreven hebben:


Mobilae Beoordelingen


5stars , donderdag 02 augustus 2018

Het bedrijf handelt goed en duidelijk

Het bedrijf handelt goed en duidelijk in de uitleg en de afspraken. De bestelling was goed, er was een foutje gemaakt wat de stoel betreft maar is de dag erna prima opgelost. Ik ben zeer tevreden. Dat als er een afspraak staat en die kunnen ze niet nakomen ( door oponthoud ), dat ze even een belletje geven, is uiteindelijk ook goed gekomen. Verder geweldig behandeld


5stars , woensdag 04 juli 2018

Aanrader

Supersnelle afspraak gemaakt. Uitstekende voorlichting tijdens het bezoek aan huis. Goede begeleiding tijdens het keuzeproces. Aanrader.


5stars , woensdag 04 juli 2018

Ze nemen tijd voor je​

Moet zeggen dat zowel de verkoop en de aflevering prima zijn gedaan netjes en correct en nemen tijd voor je


5stars , donderdag 07 juni 2018

zeer klantvriendelijk

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk en heeft zeer behulpzaam personeel.


4stars , donderdag 07 juni 2018

Chapeau!​

Ik zou niets kunnen bedenken, wat niet goed was. Snelle installatie, goede voorlichting, voordelige termijnbetalingen etc. Chapeau!


5stars , woensdag 06 juni 2018

Een bedrijf waar je van opaan kunt!

Een bedrijf waar je van opaan kunt! Afspraken worden direct nagekomen.,Zeer goed.


5stars , zondag 03 juni 2018

Alert gereageerd!

Alert gereageerd! Vlotte levering en goede presentatie! Heb geen idee wat verbeterd zou moeten worden! Ben tot nu toe tevreden met de aanschaf!


4stars , woensdag 30 mei 2018

Ik ben keurig behandeld

Ik ben keurig behandeld. Na aanvraag gelijk telefonisch contact, goede service, vriendelijke mensen Het wassen duidelijk


5stars , woensdag 30 mei 2018

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen ,ik ben zeer tevreden


5stars , woensdag 25 april 2018

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de service van Mobilae. Vanaf het eerste contact tot en met de dag van aflevering is er een open dialoog geweest en is door het bedrijf aanpassingen aangebracht naar aanleiding van zaken die tijdens het traject naar voren kwamen. Ook is het belang van mij als klant constant voorop geweest in de overlegsituaties, waarbij uiteraard wel met de randvoorwaarden rekening werd gehouden.


5stars , dinsdag 17 april 2018

Het bedrijf is goed

Het bedrijf is goed ,heeft een goede monteur gestuurd voor de installatie van het product ,heel netjes en prima afgewerkt.


4stars , zondag 22 april 2018

Niks te klagen

volgens verwachting verwerkt en afgehandeld. Niks te klagen...


4stars , zaterdag 14 april 2018

Bevalt goed

Bevalt goed. Alleen wat langzaam. De rit van beneden naar boven duurt 65 seconden. Dat valt wat tegen.


5stars , donderdag 12 april 2018

Gewoon zo doorgaan

Gewoon zo doorgaan bravo


5stars , woensdag 11 april 2018

goede voorlicthting

goede voorlicthting bestelling ged afgelverd heel erg tevreden ik zou niet kunnen bedenken wat nog beter kan


5stars , vrijdag 30 maart 2018

uitstekende aankoop

uitstekende aankoop, wel duur maar heel goed geplaatst en een waardevolle aankoop voor de woning


5stars , dinsdag 10 april 2018

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden


5stars , vrijdag 09 maart 2018

Goed advies op maat!

Goed advies op maat! De installateurs hebben vakwerk geleverd. Ik ben zeer tevreden!


5stars , donderdag 22 maart 2018

goed bedriijf

goed bedriijf. alles goed afgehandeld. goede nacontrole


5stars , donderdag 01 maart 2018

zeer tevreden

zeer tevreden, keurig gewerkt alle rommel netjes opgeruimd en ze zijn van 8 uur tot 19.00 uur aan het werk geweest petje af voor deze twee jongens.


5stars , maandag 26 februari 2018

Uw bedrijf is helder en zeer klantgericht

Uw bedrijf is helder en zeer klantgericht. De bestelling is correct afgehandeld door een goed getrainde medewerker. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en zijn er geen verbeteringen noodzakelijk. Het telefoontje was ook erg belangstellend en vriendelijk.


5stars , donderdag 15 februari 2018

Komt vriendelijk over

Komt vriendelijk over vooraf en vervolgens bij aflevering en na-service (bij eerste aflevering was wat fout gegaan!) was perfect zeker ook omdat wij als cliënt niet eens zelf moesten bellen, doordat installatiebureau zelf contact op nam om problemen te verhelpen. Installatiemedewerkers (***) werkten netjes en alle rommel (zaagsel, stof etc.) werden keurig opgeruimd na installatie.


4stars , maandag 08 januari 2018

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over de traplift die U bij ons hebt geleverd .


5stars , donderdag 04 januari 2018

Duidelijke offerte

Duidelijke offerte, afspraken werden goed opgevolgd, werkzaamheden goed en vakkundig uitgevoerd, in 1 woord een tevreden klant


5stars , vrijdag 15 december 2017

De verkoper heeft ruimschoots de tijd genomen

De verkoper heeft ruimschoots de tijd genomen om me te informeren over de mogelijkheden en deze aan te passen aan mijn wensen. De afspraak voor het plaatsen was lekker vlot geregeld. De monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Een heel klein minpuntje: het bellen naar de medewerkster die mijn order beheerde was soms lastig daar het nummer alleen voor uitgaande gesprekken gebruikt werd.


5stars SharronVanDoorselaer , vrijdag 30 december 2016

Super goed

Via een vergelijkings website vonden we de firma Mobilae. In totaal kwamen 4 firma's op bezoek. De uitleg was heel duidelijk en verstaanbaar, doch de hoofdmotivatie waarom we kochten bij deze firma was eenvoudigweg omdat de vertegenwoordiger van Mobilae, in tegenstelling tot de andere firma's, geen enkel bedrijf afbrak. De andere firma's deden meer moeite om de concurrenten soms extreem hard af te breken dan hun eigen product aan te prijzen. We kregen de pro's en contra's van elk mogelijk systeem en we konden dan zelf rustig beslissen. De telefoniste waren niet opdringerig en vriendelijk. Helaas konden we, wegens persoonlijke omstandigheden, de installatie niet in de week laten door gaan (hospitaalopnames). Mobilae regelde dan een installatie op zaterdag. Al bij al duurde de installatie 3 uurtjes. We waren reeds bang van de grote opkuis na de installatie, doch de installateur nam alles mee in een grote doos.
Na een 4tal dagen hadden we een probleem en we dachten dat er een panne was, terwijl ik de sleutel van het aan/uit contact op "uit" had gezet. Een beetje in paniek belde ik, wederom op een zaterdag. De technieker kwam een halve dag nadien langs, in het weekend. Nadat uitkwam dat het eigenlijk mijn schuld was om de sleutel verkeerd te bedienen vroeg ik hoeveel de verplaatsing zou kosten. Deze was tot mijn genoegen kosteloos en men bleef heel erg vriendelijk.
Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik deze platinum (dat is het merk) traplift heb besteld. Ik kan nu weer zonder pijn naar boven, waar oa de badkamer staat. Door deze ervaring ben ik nu me nu aan het informeren aangaande een instapdouche (mijn bad is te hoog om in te stappen), maar hiervoor loop ik niet meer naar veschillende firma's heen en weer, maar vroeg ik enkel een offerte aan bij Mobilae. Al bij al ben ik dus wel een tevreden klant. -SharronVanDoorselaer-


5stars Dhr. A. Leers , zondag 05 juni 2016

Mobilae is echt comfort

alles goed geregeld en een goed advies


5stars Dhr. G Brussé , zaterdag 25 maart 2017

gewoon perfect

een heel goede verkoper en bij aflevering was het ook heel goed.
we hebben dus alleen maar goede argumenten.


5stars Mevrouw de Jong , maandag 27 maart 2017

goede directe service

goede service 10+


5stars Ger van der Windt , dinsdag 28 februari 2017

Practisch

Dit bedrijf en haar medewerkers doen er alles aan om een tevreden
klant achter te laten.
Je kan met een gerust hart met hun in zee gaan.


5stars Mevrouw H.H.Buijs , maandag 06 februari 2017

Wij vinden de hulp die is gegeven heel goed.

Mijn beoordeling is heel goed. Er word goed naar je geluisterd. Jullie luisteren naar de wens waar het om gaat. Dus van deze kant zeker een 10 met een griffel. En daarmee heel veel dank van ons.


5stars G.S. Harten-Ford , vrijdag 03 februari 2017

Behulpzaam

Zeer vriendelijk en bekwame mensen, van kantoor tot verkoper tot bezorger tot service monteur. Ben jaren vaste klant en ga nergens anders.


4stars Dhr Camphuizen , zaterdag 21 mei 2016

traplift goed en snel geregeld

Wij hebben een kleine gang en hele smalle treden maar de traplift zit er prima in en de leuning kon toch behouden blijven. Wij zijn zeer tevreden. De service weten we nog niet daar hebben we nog geen ervaring mee


5stars Mevr Vrijenhoek , zaterdag 29 april 2017

wat een luxe.......een geruststellend gevoel......alles gelijkvloers......ben er zeer blij mee........

ik heb mijn maatje gekregen......mooi geplaatst.....geen angst meer voor die ongemakkelijke trap.......vorige week nog....ik miste een traptrede .....mijn reactievermogen om me vast te grijpen aan de leuning...was snel ......ik kwam heelhuids beneden........wat een zekerheid heb ik nu.....en ook voor de toekomst.......vele groetjes .......anita..........


5stars Mevr C.Passchier , woensdag 26 april 2017

Een prima geplaatste traplift, een verrijking van ons leven

Dat een traplift op zo'n snelle en efficiënte manier geleverd en geplaatst kon worden hadden we niet verwacht. We hebben er nu al veel plezier van!


5stars Akker , zaterdag 21 januari 2017

Kan Mobilae iedereen aan bevelen.

ik heb goede ervaring met Mobilae.Vertegenwoordiger was heel vriendelijk, sociaal meelevend, niet opdringerig. De aflevering was ook prima in ord


5stars Hielkje Vanderveen , donderdag 07 juli 2016

Geweldige behandeling en goede service

ik zou jullie aanraden eerst daar te gaan kijken. Hun service is zeer goed, je wordt goed behandelt en ze luisteren goed naar je wensen.


4stars Hulshof , woensdag 12 december 2012

Traplift binnen 2 weken.

Prima advies met offerte en de realisatie was daarmee in overeenstemming. Het hele proces duurde niet langer dan 2 weken.En wat het belangrijkste is: de lift werkt helemaal naar tevredenheid. Het onderhoudscontract is wel wat aan de dure kant.


5stars toon machielsen , woensdag 15 februari 2017

Zeer goed gemotiveerde en VAKBEKWAME monteur.

monteur was op tijd en begon ook direct met zijn werk. De uitleg over zijn werk is bijzonder boeiend maar ook de rest van het gesprek. wij vinden het zwaar werk voor 1 persoon die alles moet installeren de monteur is zeer bekwaam en ook goed gemotiveerd en blijft ook continu vrolijk. Wij zullen deze vrolijke en goede monteur zeker niet vergeten je moet zuinig zijn op zulke monteurs als je die in dienst hebt. Rene weet nu ook hoe hij de remlichten van zijn bus moet controleren. bedankt voor het installeren van de traplift en succes verder. A.Machielsen van zundert in oudenbosch Oja je krijgt van ons twee warme douches .