De Mobilae Smart huislift

Head Stilz Large

De Mobilae Smart huisliften zijn innovatieve, unieke en zeer compacte huisliften die eenvoudig in ieder huis passen. Ze zijn ontworpen om het leven comfortabeler te maken. Zo kunt u langer in het huis blijven wonen waar u zo van houdt. Zelfs wanneer de trap te veel wordt. De Mobilae Smart huislift is een perfect betaalbaar alternatief voor de traplift als u meer luxe, comfort en snelheid zoekt.

De voordelen van een Mobilae Smart huislift

De Mobilae Smart huislift is een lift die u eenvoudig naar de eerste verdieping van uw huis brengt. Zo kunt u weer veilig en comfortabel naar boven en beneden. De huislift kan bijna overal in huis worden geplaatst doordat de lift een oppervlakte heeft van 2m². Ondanks de grootte biedt de lift plaats voor twee personen tot drie personen tegelijk of een rolstoel.

Voor de Mobilae Smart huislift is geen langdurige verbouwing nodig. De lift kan al in 2 dagen worden geïnstalleerd. Daarnaast is de Mobilae Smart huislift een stillle lift waardoor u geen last heeft van lawaai. De vele gemakken zorgen ervoor dat dit de perfecte huislift is voor huizen met 1 verdieping. Vertrouw op het gemak van een Mobilae Smart lift en verander uw leven zonder te verhuizen.

De huisliften

Elk huis is anders. En ieders wensen zijn anders. Er is altijd een lift die bij u past. Er zijn twee soorten huisliften: de Duo lift en de Trio lift. De Duo lift biedt plaats voor twee personen en brengt u binnen 30 seconden naar boven terwijl de Trio lift plaats biedt voor drie personen of een rolstoel.

Mobilae helpt u bij het maken van de juiste keuze om een huislift te vinden die bij ú past. Dit doen we door middel van een deskundig en vrijblijvend advies.

Wilt u meer informatie over de Smart huislift? Bezoek de Smart huisliften website van Mobilae.

Ga verder naar de Smart huislift website